1. Home
  2. Infrarood verwarming
  3. P-serie Black Edition 1.000 W

P-serie Black Edition 1.000 W

Onze populairste infraroodverwarming - nu als Black Edition. Verfijnd met zwarte details.
  • zwarte verwarmingsmat – Greenguard gecertificeerd

  • zwarte kabel rondt het ontwerp af

  • made in Germany

Er is geen productvariant met de huidige geselecteerde waarden. Selecteer andere producteigenschappen.

Uiterlijk in huis: 29-4-2024

Over de P-serie Black Edition

Deze infraroodverwarming is geschikt voor vochtige ruimtes, maar je moet het dubbele wattage gebruiken voor optimale verwarming. De ingebouwde oververhittingsbeveiliging zorgt voor een hoog veiligheidsniveau. Muurbevestigingsmateriaal is inbegrepen.

EU-verordening
Dit product voldoet aan EU-verordening 2015/1188 Art. 3 II in combinatie met een thermostaat. Hij haalt een rendement van 98%. Gebruik het toestel alleen met een thermostaat in deze of andere aanbiedingen. Meer informatie hierover vindt u in onze gebruiksaanwijzing. Dit product is alleen geschikt voor goed geïsoleerde ruimten of voor incidenteel gebruik.
(EU-verordening 2015/1188, artikel 3, bijlage II b) II (2))

https://www.tuvsud.com/zertifikat/koenighaus

Productdetails

1000 w | 60 x 100 x 1,8 cm

afhankelijk van de isolatie en andere ruimtelijke omstandigheden zoals ramen, buitenmuren, enz.

1000 w | 14-26 m²

ca. 6 kg

180 cm

rechts staand formaat

IP44

75-125 °C (met oververhittingsbeveiliging)

hier vindt u de instructies voor de P-serie

Meer dan honderdduizend tevreden klanten en het aantal groeit.

Johann | Amazon

Mooi gevormde radiator, warmt zeer snel op. Onberispelijke verpakking, installatiemateriaal is inbegrepen, zelfs een 1:1 boormal wordt meegeleverd. Aangezien de radiator zeer licht is, is hij ook gemakkelijk te installeren. De sleuven in de bevestigingsgaten maken het zeer eenvoudig om de radiator op te hangen.

Verder lezen
Andreas | Google

Super service! Het product werd snel geleverd, de infraroodverwarming met individuele foto zag er geweldig uit. Ik had alleen een fout gemaakt met de kleur van het frame. Toen ik het vroeg, dekte Könighaus alle kosten voor verzending en ombouw, en na drie dagen kreeg ik de kachel terug met het door mij gewenste frame. Dat is klantenservice!

Verder lezen
Gerhard | Trusted Shops

Professioneel advies! Super klantenservice! We hebben twee elektrische kachels gekocht als aanvulling op onze centrale verwarming. Wat wij als zeer positief beschouwen: goede kwaliteit, super gebruiksaanwijzing (complimenten voor de techniek!), de passende boormal voor elk model en vooral "Made in Germany". Zo steunen wij een Duits bedrijf! Met dank aan het Könighaus team!

Verder lezen