INFRAROOD VERWARMING.

Infraroodverwarmingen van Könighaus

Wij werken elke dag met volle inzet om u de beste infraroodstralers op de markt aan te bieden, want onze klanten zijn belangrijk voor ons.

Wat zijn de voordelen van infraroodverwarming?

Bespaar geld met Könighaus infraroodstralers

Könighaus infraroodstralers zijn goedkoop in aanschaf. In vergelijking met andere elektrische kachels zijn ze bijzonder energie-efficiënt. Dit komt door de direct opgewekte warmte, die ook als bijzonder aangenaam wordt ervaren. Vooral in goed geïsoleerde huizen kan de aanschaf van een infrarood verwarmingssysteem zinvol zijn.

Het innovatieve verwarmingssysteem werkt op elektriciteit. Aangezien het rendement ongeveer 98% bedraagt, zijn ze efficiënter dan andere elektrische kachels. Met het gebruik van infraroodverwarming kunt u dus geld besparen / kosten besparen – in vergelijking met alternatieve elektrische verwarmingssystemen.

Ervaar behaaglijke warmte in uw huis met infraroodstralers

Een ander voordeel van infraroodverwarming is de tijdsbesparing. Het lange wachten op een behaaglijke kamertemperatuur valt weg door verwarming met infraroodverwarming. Stel gewoon de gewenste temperatuur in en binnen enkele minuten voelt u zich comfortabel in een warme kamer.

Bedien uw infrarood verwarming onderweg met de Könighaus App

U bent niet thuis, maar u wilt in een gezellige warme kamer zitten als u thuiskomt? Stel u voor dat u net met uw gezin bent gaan wandelen en dat u na de wandeling wilt ontspannen in een warme flat of huis. Geen enkel probleem! Want alle Könighaus infraroodverwarmingen zijn op afstand te bedienen als u ze combineert met de Könighaus Smart Thermostat. Met de mobiele app kun je onderweg de Könighaus radiatoren in- en uitschakelen en de gewenste kamertemperatuur instellen.

Infraroodverwarmingen zijn niet alleen goedkoper, maar ook beter voor het milieu.

U houdt van de natuur en wilt iets goeds doen voor het milieu? We hebben heel goed nieuws voor je: Infraroodverwarming is zeer milieuvriendelijk omdat het uitsluitend werkt op elektriciteit, die ook met hernieuwbare energiebronnen kan worden opgewekt.

Infraroodverwarming is een gezonde manier van verwarmen die geen problemen veroorzaakt voor reumapatiënten, astmapatiënten en allergiepatiënten. Om precies te zijn: stofwervelingen veroorzaakt door conventionele verwarmingsmethoden of conventionele radiatoren behoren tot het verleden. Verwarming met infraroodstralers zorgt voor een aangename warmte en een comfortabel ruimteklimaat.

Ontdek onze collectie infraroodverwarming

We hebben ook iets exclusiefs voor uw huis: onze, M-serieP-serie. Deze infraroodstralers zijn niet alleen zeer stijlvol, maar ook praktisch en energiezuinig. Hiermee kunt u uw elektriciteitsverbruik tot 80% verminderen.

Onze infraroodstralers hebben een compact ontwerp. Welke voordelen biedt dat? De infrarood verwarmingssystemen van Könighaus zijn kleiner en lichter dan andere soorten verwarming. Ze passen gemakkelijk in elk huis of flat.

Hoe installeert u uw verwarming en waar is de aansluiting? Maak je geen zorgen, het is kinderspel.