ONZE ACCESSOIRES.

Welke accessoires passen bij onze infraroodverwarmingen?

Op deze pagina vindt je alle informatie over onze accessoires voor de kachels. Om onze infraroodverwarmingen optimaal af te stemmen op elke behoefte, hebben wij een selectie gemaakt die onze producten perfect aanvult. Je comfort en welzijn zijn de twee sleutelwoorden die we altijd in gedachten houden als het gaat om Könighaus verwarmingen.

De thermostaten die wij aanbieden zijn niet alleen praktisch en efficiënt, maar ook modern. De thermostaat is een eenvoudige thermostaat voor je verwarming die je altijd zelf handmatig kunt instellen. De in te stellen temperaturen gaan van +3 °C tot +40 °C. De huidige temperatuur wordt altijd op het display weergegeven. De vorstbeveiligingsfunctie staat op 3 °C. De eenvoudige bediening is het kenmerk dat de thermostaat het beste kan beschrijven.

Als je besluit om je verwarming slim te regelen en te controleren, hebben we de Smart Home thermostaat voor je. Hiermee kun je thuis en onderweg je verwarming regelen. Dankzij onze Könighaus Smart Home App voor Android en iOS heb je alle functies en instellingen voor alle verwarmingssystemen altijd en overal beschikbaar. Met de Smart Home Thermostat kun je een individueel 7-daags schema opstellen, je eigen Smart Scenes maken en andere smart apparaten integreren.

Is een vaste installatie van je verwarming niets voor jou? Je wilt je infraroodverwarming in verschillende kamers gebruiken? Dan raden wij je onze selectie voeten aan. Met behulp van onze standvoeten kun je je verwarming altijd plaatsen waar je het even aangenaam warm wilt hebben.
Wij bieden je een kleine keuze aan standvoeten: de rolvoeten zijn onze allrounder voor de P-, E- en M-serie. Eenmaal gemonteerd, kun je je infraroodverwarming gemakkelijk van kamer naar kamer verplaatsen. De houten voetjes voor de P-, E- en M-serie zijn ook een eenvoudig en praktisch alternatief voor vrijstaand gebruik van je kachel. Speciaal voor de M-serie hebben wij onze metalen voeten in drie verschillende kleuren in ons assortiment.

Natuurlijk kun je de voetjes op elk moment verwijderen en toch je infraroodverwarming gebruiken voor een vaste installatie.

Wij doen ons best om onze accessoires perfect af te stemmen op onze infraroodstralers. Bovendien bieden wij je een tevredenheids- en fabrieksgarantie op onze accessoires.