OVER KÖNIGHAUS.

Een warm welkom!

Wij hebben ons tot doel gesteld onze klanten duurzame, toekomstgerichte infrarood verwarmingen voor hun eigen huis aan te bieden.

Könighaus infrarood

Wij verkopen onze infrarood verwarmingen nu in meer dan 25 landen en zijn blij dat onze kwaliteit, Made in Germany, ook internationaal gewaardeerd wordt.

We hebben 80 medewerkers …

… in ons gemotiveerde team. Samen hebben wij ons in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot de marktleidende fabrikant van infraroodverwarmingen in Duitsland en Oostenrijk.

Nauwe samenwerking met onze klanten en zakenpartners stelt ons in staat rechtstreeks in te spelen op hun wensen en suggesties. Wij investeren niet alleen voortdurend in ontwikkelings- en onderzoeksprojecten, maar werken ook samen met onder meer de Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen in Gelsenkirchen, de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en de Universiteit van Freiburg.

Onze hoge kwaliteitsnormen bij de productontwikkeling zijn voor ons de drijfveer om functionele, duurzame producten te creëren en de weg van de ontwikkeling tot het afgewerkte eindproduct zo kort mogelijk te houden.

Productie
In onze productiefaciliteit in Emmerich am Rhein worden de verwarmingsmatten bedrukt volgens het Greenguard-gecertificeerde procédé. Voor het printen staan vier krachtige Canon vlakbedprinters ter beschikking, waarvan de voor consumenten veilige drukinkt speciaal voor Könighaus werd ontwikkeld. Hierdoor kunnen wij de gewenste kleurbriljantie en -kwaliteit voor ons fotodrukwerk garanderen. Na het drukken worden de infraroodstralers geassembleerd, verpakt en, na een laatste kwaliteitscontrole, meestal nog dezelfde dag verzonden.

Familiebedrijf
De term “familiebedrijf” gebruiken we niet zomaar: er werken 3 generaties bij ons. Ook is het welzijn ende motivatie van de overige werknemers voor ons belangrijk. Vlakke hiërarchieën en vriendschappelijke samenwerking vormen de basis voor open communicatie. Als erkend leerbedrijf zijn wij er trots op dat wij jongeren de mogelijkheid kunnen bieden een beroepsopleiding te volgen op het gebied van magazijn logistiek, groothandel en internationale handel.

Kwaliteit en ontwikkeling

Voortdurende innovatie in kwaliteit en ontwikkeling vormen de basis voor onze toekomst. Het doel is onze klanten functionele, goed doordachte en esthetisch aantrekkelijke producten voor hun eigen huis aan te bieden.

Wij stellen de hoogste eisen aan materiaal en afwerking op het gebied van duurzame verwarmingstechniek.

Klantenservice

Of je nu advies nodig hebt over hoe je jouw ruimte het beste kunt uitrusten met infraroodverwarming, twijfelt welke verwarming het beste bij jouw behoeften past of een vraag hebt na het plaatsen van de bestelling – onze vriendelijke klantenservice staat voor u klaar!

Snelle verwerking en levering

Wij werken voortdurend samen met onze partners en logistieke bedrijven om onze diensten en interne processen te optimaliseren, zodat wij te allen tijde snel en gemakkelijk op uw wensen kunnen inspelen. Zo garanderen wij snelle verwerkings- en levertijden.