INFRAROODVERWARMING MET OPDRUK.

Infraroodverwarming met beeld – exclusieve serie

4 series werden samengesteld door ons creatieve team, deels in samenwerking met kunstenaars. Het resultaat zijn sets met prachtige foto’s. De hoogwaardige afdrukken worden geproduceerd in Emmerich aan de Rijn. Hier vindt u een overzicht van onze serie:

Bild Infrarotheizung der Weltreise-Serie

De serie “Panorama” bevat exclusieve foto’s. De selectie heeft grote motieven uit de natuur. De foto is afgedrukt op de Könighaus infraroodstraler met 1200 watt vermogen. Dit is het sterkste vermogen. Deze infraroodverwarming meet 120 x 60 cm. De naam Panorama is dus niet toevallig gekozen. Als je naar het beeld van de infraroodverwarming kijkt, krijg je eigenlijk een echt panorama-gevoel.

De kinderkamer editie is gericht op de jongsten onder ons. Dit omvat 10 prachtige infraroodstralers met een afbeelding speciaal voor kinderen. Kinderen zijn gek op deze motieven. Een schattig konijntje is een van de populaire motieven. Er is ook een grote selectie van educatieve infrarood verwarmingsplaatjes om uit te kiezen. Bijvoorbeeld het Animal ABC. Naast het alfabet geeft dit ook inzicht in de Engelse taal.

De serie Könighaus met museumschilderijen omvat een grote selectie infraroodstralers die bedrukt zijn met schilderijen van bekende kunstenaars. Kunstenaars als Wassily Kandinsky, Vincent van Gogh en Winslow Homer zijn opgenomen. Je kunt de infraroodverwarming slim camoufleren met deze indrukwekkende kunst. Könighaus combineert graag functie en design in één product.

De serie met de naam “Wereldreis” kan ook prachtig worden gecombineerd met een Könighaus Bild infraroodverwarming. De exclusieve foto’s zijn door de jonge Georg Schieren gemaakt tijdens zijn wereldreis. Met een infraroodverwarming uit deze serie haal je het gevoel van een spannende vakantiereis in huis.

Afdrukken op de infraroodverwarming met krachtige printers

De Könighaus Bild infraroodstralers worden vers voor je geprint in Emmerich am Rhein. Er wordt alleen consument-veilige drukinkt gebruikt. Het Greenguard-certificaat bevestigt ook de onschadelijkheid van de inkt en het print proces. Het resultaat van de afdruk is haarscherp. De kleurweergave is briljant. In de productiefaciliteit van Könighaus zijn hiervoor krachtige printers beschikbaar. Dit betekent dat je bij een vers geprinte foto-verwarming ontvangt. Speciaal voor jou gemaakt en geprint.

Eigen foto of afbeelding op jouw foto-verwarming

Natuurlijk begrijpen wij ook dat ondanks de brede keuze van beeldmotieven er niet voor iedereen iets bij zit. Smaken kunnen verschillen. Het beeld op jouw infraroodverwarming kan net zo individueel zijn als jezelf. Dus als je niet vindt wat je zoekt, is dat geen enkel probleem! Wij hebben 2 andere manieren ontwikkeld om het perfecte plaatje voor jouw infraroodverwarming te vinden. De eerste manier is via een interface met een fotodatabank. Er zijn meer dan 1 miljoen foto’s beschikbaar. Kijk eens of je lievelingsfoto er bij zit.

Heeft u een eigen foto die u op een foto infrarood verwarming zou willen hebben? Ideaal! Upload gewoon een eigen foto of afbeelding en wij printen het op jouw infraroodverwarming. Dit is de tweede manier. Onze klanten schenken ook graag infraroodverwarmers met opdruk aan hun dierbaren. Dit originele kado wordt bijna altijd goed ontvangen.